Lente in Twente !

Lente in de lutte

Lente in Twente.

De hoogste tijd voor een voorjaarsbijeenkomst van Eerste Hulp Bij Ondernemen, De Lutte en omstreken. Uit de afgelopen bijeenkomsten bleek dat we toch wel erg benieuwd zijn naar elkaar en elkaars professie. Zo zijn we op het idee gekomen om dit voorjaar te starten met een ‘Rally op de Fiets’ en daarbij een paar bedrijven aan te gaan. We gaan dan uiteraard niet alleen maar luisteren, want als we de ondernemer écht willen leren kennen moeten we ook de handen uit de mouwen steken. Immers, de H van EH-BO staat voor Hulp, welke we graag bieden aan onze medeleden.

Ben je erbij? Zondag 23 april start de Rally, (let op: wie goat op de fiets), bij Catharina van Pannenkoekhoes de Stroper om 10.45 uur. 

Nadat we Catharina haar onderneming hebben leren kennen en ons steentje hebben bijgedragen herontdekken we De Lutte op de fiets om vervolgens aan te belanden ByBjorn. Ook Björn verwelkomt ons met opgestroopte mouwen graag in zijn bedrijf! Aansluitend fietsen we door naar ’t Kruisselt om daar af te sluiten met de bereiding van onze eigen lunch. Einde bijeenkomst ca. 14.30 uur.

Woon je de bijeenkomst bij? Geef je dan gauw op, er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers, zodat er de ruimte is om elkaar écht te leren kennen. Ken jij een ondernemer uit de regio die ook geïnteresseerd is in EH-BO en graag kennis en ervaring wil delen, wil klankborden en de verbinding zoekt met mede-ondernemers? Breng hem of haar mee! Mail naar info@eh-bo.nl

We kijken uit naar je komst!
Benno, Linda, Nelis en Ryan

Share this Post