Graag laten we jou kennismaken met EH-BO

EH-BO staat voor Eerste Hulp Bij Ondernemen.
EH-BO is er voor en door ondernemers in De Lutte en omstreken, van groot tot klein, met een specifieke focus op de zzp-er en eenmanszaak.

Als aangesloten ondernemer kunnen we op twee manieren iets voor jou betekenen. Inhoudelijk, als klankbord bij vragen en uitdagingen. En via ons EH-BO netwerk, zo kunnen we jou in contact brengen met de juiste personen.

Wanneer je je aansluit bij EH-BO maak je automatisch deel uit van ons netwerk. Dat kan zeer interessante voordelen opleveren.

Benieuwd geworden? Meld je aan voor de kick-off bijeenkomst:

Kick-off van EH-BO de Lutte op 20 mei 2022

Graag nodigen we jou uit op vrijdag 20 mei aanstaande bij Hotel ’t Kruisselt.

Vanaf 19.00 uur is de inloop waarbij we een hapje en drankje verzorgen en je onder begeleiding van professionele golfers een hole-in-one kan slaan op de puttinggreen van de golfbaan. 
Om 19.30 uur vertellen we graag wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen. 
En om 20.00 uur is er tijd om na te praten, ervaringen te delen, uitdagingen te bespreken en kennis te maken met elkaar. 

Aanmelden is noodzakelijk, zodat we voor iedereen een drankje en hapje gereed hebben. De avond is laagdrempelig en kosteloos. 

Ryan

Ryan Spencer

Voorzitter | Ondernemend, sportief, creatief, loyaal.

Wat anderen over Ryan zeggen: ‘Ryan is inspirerend, objectief en onafhankelijk.  Ook brengt Ryan verschillende invalshoeken samen, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen’.

Nelis

Nelis Visscher

Secretaris | Strategisch, geordend en serieus.

Wat anderen over Nelis zeggen: ‘Nelis is een bevlogen ondernemer die over de kneepjes van het ondernemen graag wil sparren met gelijkgestemden. Inmiddels gepensioneerd, maar nog steeds ondernemer in hart en nieren’.

Linda

Linda Kampman

Penningmeester | Hospitality, people manager, ondernemerschap.

Wat anderen over Linda zeggen:‘Linda benadert complexe problematiek met een bedrijfskundige kijk op zaken. Linda legt de focus op een goede balans tussen mens, milieu en profit.’

Benno

Benno Broen

Bestuurslid | Realistisch, creatief, passievolle doener en denker.

Wat anderen over Benno zeggen:‘Benno is eerlijk en rechtdoor zee, beschikt over een goede en brede kennis.  Benno is een goede luisteraar en spar partner, die op een heldere manier zijn visie geeft’.

Share this Page